Розглянувши заяву громадянина України Широкої Анжели Анатоліївни  та технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розробленої ФОП Мішневим О.С.  та  на якій розташовано житловий будинок приватної власності громадянина  України Широкої А.А.   враховуючи Витяг  із Державного земельного кадастру про земельну ділянку НВ-4809344292020 від 07.04.2020 року, керуючись ст.118,121,122  Земельного кодексу України, пунктом 5 ст.16 Закону України «Про Державний Земельний Кадастр»,   пунктом 34 частини 1 статті 26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні» сільська рада

                                                 вирішила :

  1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розробленої ФОП Мішневим О.С.  загальною площею -  0,0593 га , з  кадастровим номером 4825781400:32:001:0012,  за адресою :

село Горохівське, вулиця Поштова, будинок 5-А   Снігурівського району,  Миколаївської області, в межах території сільської ради.

  1. Передати безкоштовно у власність громадянину  України Широкій Анжелі Анатоліївні земельну ділянку    для будівництва і обслуговування житлового  будинку, господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка) із земель  житлової та громадської забудови   комунальної власності  Горохівської  сільської ради, яка знаходиться в її користуванні загальною площею -  0,0593 га , з  кадастровим номером 4825781400:32:001:0012 за дресою с. Горохівське, вулиця Поштова, будинок 5-А   Снігурівського району,  Миколаївської області, в межах території Горохівської  сільської ради.
  2. Запропонувати громадянину Широкій А.А.    здійснити  реєстрацію права власності на вищевказану земельну  ділянку. 
  3. Контроль за виконання даного рішення покласти на постійну комісію з питань житлово - комунального господарства, комунальної власності, благоустрою,  будівництва,   земельних відносин, охорони навколишнього   середовища, та сфери послуг.

 

                            

                           Сільський голова                           В.Л.Бійчук