Відповідно статей 12, 81, 121, 122 Земельного кодексу України, розпорядженням Кабінету Міністрів України від 31.01.2018 № 60 «Питання передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність об’єднаних територіальних громад», керуючись пунктом 34 статті 26 Закону України місцеве самоврядування в Україні»,

ВИРІШИЛА:

  1. Погодити громадянину України Хир Людмилі Федорівні надання дозволу на розроблення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) із земель сільськогосподарського призначення  державної власності, що перебуває в його постійному користуванні на підставі державного акту на право постійного користування землею серії ІІ-МК № 007811, зареєстрованого в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею за № 259 від 25.02.2002року, розташованої в межах території Горохівської сільської ради (Баратівської сільської ради) Миколаївської області, орієнтовний розмір земельної ділянки 1,0 га ріллі, із цільовим призначенням - для ведення особистого селянського господарства.
  2. Погодити громадянину України Хир Олександру Вячеславовичу надання дозволу на розроблення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) із земель сільськогосподарського призначення  державної власності, що перебуває в його постійному користуванні на підставі державного акту на право постійного користування землею серії ІУ-МК № 012099, зареєстрованого в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею за № 102 від 02.07.2001року, розташованої в межах території Горохівської сільської ради (Баратівської сільської ради) Миколаївської області, орієнтовний розмір земельної ділянки 1,0 га ріллі, із цільовим призначенням - для ведення особистого селянського господарства.
  3. Погодити громадянину України Романів Ірині Володимирівні надання дозволу на розроблення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) із земель сільськогосподарського призначення  державної власності, що перебуває в його постійному користуванні на підставі державного акту на право постійного користування землею серії І-МК № 010952, зареєстрованого в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею за № 2549 від 08.02.2000року, розташованої в межах території Горохівської сільської ради Миколаївської області, орієнтовний розмір земельної ділянки 1,00 га ріллі, із цільовим призначенням - для ведення особистого селянського господарства.
  4. Погодити громадянину України Остапюк Івану Івановичу надання дозволу на розроблення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) із земель сільськогосподарського призначення  державної власності, що перебуває в його постійному користуванні на підставі державного акту на право постійного користування землею серії І-МК № 010941, зареєстрованого в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею за № 2541 від 08.02.2000року, розташованої в межах території Горохівської сільської ради Миколаївської області, орієнтовний розмір земельної ділянки 1,00 га ріллі, із цільовим призначенням - для ведення особистого селянського господарства.
  5. Погодити громадянину України Куницькому Петру Миколайовичу надання дозволу на розроблення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) із земель сільськогосподарського призначення  державної власності, що перебуває в його постійному користуванні на підставі державного акту на право постійного користування землею серії ІІ-МК № 014654, зареєстрованого в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею за № 2369 від 27.10.1997року, розташованої в межах території Горохівської сільської ради Миколаївської області, орієнтовний розмір земельної ділянки 1,00 га ріллі, із цільовим призначенням - для ведення особистого селянського господарства.
  6. Погодити громадянину України Куницькій Вірі сергіївнінадання дозволу на розроблення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) із земель сільськогосподарського призначення  державної власності, що перебуває в його постійному користуванні на підставі державного акту на право постійного користування землею серії МК № б/н, зареєстрованого в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею за № 2505 від 02.06.1999року, розташованої в межах території Горохівської сільської ради Миколаївської області, орієнтовний розмір земельної ділянки 1,00 га ріллі, із цільовим призначенням - для ведення особистого селянського господарства.
  7. Погодити громадянину України Альшевській Тетяні Миколаївні надання дозволу на розроблення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) із земель сільськогосподарського призначення  державної власності, що перебуває в його постійному користуванні на підставі державного акту на право постійного користування землею серії І-МК № 010943, зареєстрованого в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею за № 2539 від 08.02.2000року, розташованої в межах території Горохівської сільської ради Миколаївської області, орієнтовний розмір земельної ділянки 1,00 га ріллі, із цільовим призначенням - для ведення особистого селянського господарства.
  8. Погодити громадянину України Шкварило Ользі Іванівні надання дозволу на розроблення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) із земель сільськогосподарського призначення  державної власності, що перебуває в його постійному користуванні на підставі державного акту на право постійного користування землею серії ІІ-МК № 007915, зареєстрованого в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею за № 474 від 19.08.2002 року, розташованої в межах території Горохівської сільської ради Миколаївської області, орієнтовний розмір земельної ділянки 1,00 га ріллі, із цільовим призначенням - для ведення особистого селянського господарства.
  9. Погодити громадянину України Романіву Івану Миколайовичу надання дозволу на розроблення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) із земель сільськогосподарського призначення  державної власності, що перебуває в його постійному користуванні на підставі державного акту на право постійного користування землею серії І-МК № 010953, зареєстрованого в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею за № 2548 від 08.02.2000року, розташованої в межах території Горохівської сільської ради Миколаївської області, орієнтовний розмір земельної ділянки 1,00 га ріллі, із цільовим призначенням - для ведення особистого селянського господарства.
  10. Погодити громадянину України Шкварок Ганні Степанівні надання дозволу на розроблення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) із земель сільськогосподарського призначення  державної власності, що перебуває в його постійному користуванні на підставі державного акту на право постійного користування землею серії ІІ-МК № 007888, зареєстрованого в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею за № 365 від 28.03.2002 року, розташованої в межах території Горохівської сільської ради Миколаївської області, орієнтовний розмір земельної ділянки 0,60 га ріллі, із цільовим призначенням - для ведення особистого селянського господарства.
  11. Погодити громадянину України Самець Маріанні Миколаївні надання дозволу на розроблення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) із земель сільськогосподарського призначення  державної власності, що перебуває в його постійному користуванні на підставі державного акту на право постійного користування землею серії І-МК № 010956, зареєстрованого в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею за № 2545 від 08.02.2000року, розташованої в межах території Горохівської сільської ради Миколаївської області, орієнтовний розмір земельної ділянки 1,00 га ріллі, із цільовим призначенням - для ведення особистого селянського господарства.
  12. Погодити громадянину України Самець Віктору Миколайовичу надання дозволу на розроблення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) із земель сільськогосподарського призначення  державної власності, що перебуває в його постійному користуванні на підставі державного акту на право постійного користування землею серії І-МК № 010955, зареєстрованого в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею за № 2546 від 08.02.2000року, розташованої в межах території Горохівської сільської ради Миколаївської області, орієнтовний розмір земельної ділянки 1,00 га ріллі, із цільовим призначенням - для ведення особистого селянського господарства.
  13. Погодити громадянину України Бронніковій Галині Акимівні надання дозволу на розроблення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) із земель сільськогосподарського призначення  державної власності, що перебуває в його постійному користуванні на підставі державного акту на право постійного користування землею серії ІІ-МК № 007918, зареєстрованого в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею за № 455 від 18.08.2002 року, розташованої в межах території Горохівської сільської ради Миколаївської області, орієнтовний розмір земельної ділянки 1,00 га ріллі, із цільовим призначенням - для ведення особистого селянського господарства.
  14. Погодити громадянину України Марченко Людмилі Іванівні надання дозволу на розроблення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) із земель сільськогосподарського призначення  державної власності, що перебуває в його постійному користуванні на підставі державного акту на право постійного користування землею серії ІІ-МК № 007925, зареєстрованого в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею за № 456 від 18.08.2002 року, розташованої в межах території Горохівської сільської ради Миколаївської області, орієнтовний розмір земельної ділянки 1,00 га ріллі, із цільовим призначенням - для ведення особистого селянського господарства.
  15. Погодити громадянину України Маліченко Людмилі Миколаївні надання дозволу на розроблення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) із земель сільськогосподарського призначення  державної власності, що перебуває в його постійному користуванні на підставі державного акту на право постійного користування землею серії ІІ-МК № 007776, зареєстрованого в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею за № б/н від 19.08.2002 року, розташованої в межах території Горохівської сільської ради Миколаївської області, орієнтовний розмір земельної ділянки 1,00 га ріллі, із цільовим призначенням - для ведення особистого селянського господарства.
  16. Погодити громадянину України Кардаш Володимиру Васильовичу надання дозволу на розроблення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) із земель сільськогосподарського призначення  державної власності, що перебуває в його постійному користуванні на підставі державного акту на право постійного користування землею серії ІУ-МК № 007001, зареєстрованого в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею за № 231 від 17.01.2002 року, розташованої в межах території Горохівської сільської ради Миколаївської області, орієнтовний розмір земельної ділянки 1,00 га ріллі, із цільовим призначенням - для ведення особистого селянського господарства.
  17. Погодити громадянину України Янкович Олексію Петровичу надання дозволу на розроблення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) із земель сільськогосподарського призначення  державної власності, що перебуває в його постійному користуванні на підставі державного акту на право постійного користування землею серії ІУ-МК № 012975, зареєстрованого в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею за № 169 від 05.10.2001 року, розташованої в межах території Горохівської сільської ради Миколаївської області, орієнтовний розмір земельної ділянки 1,00 га ріллі, із цільовим призначенням - для ведення особистого селянського господарства.
  18. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну з питань      житлово-комунального господарства, комунальної власності,  благоустрою,    будівництва, земельних відносин,  охорони навколишнього середовища   та сфери послуг

 

 

Сільський голова                                            В.Л. БІЙЧУК