Відповідно статей 12, 81, 121, 122 Земельного кодексу України, розпорядженням Кабінету Міністрів України від 31.01.2018 № 60 «Питання передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність об’єднаних територіальних громад», керуючись пунктом 34 статті 26 Закону України місцеве самоврядування в Україні», сільська рада

ВИРІШИЛА:

 

  1. Погодити Бринюк Сергію Миколайовичу в частині  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтованою площею 2.00 га ріллі в межах території Горохівської сільської ради Снігурівського району Миколаївської області.
  2. Погодити Стремедловському Віталію Вікторовичу в частині  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтованою площею 1.00 га ріллі в межах території Горохівської сільської ради Снігурівського району Миколаївської області.
  3. Погодити Пояне Світлані Генріховні в частині  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтованою площею 0,73 га ріллі  в межах території Горохівської сільської ради Снігурівського району Миколаївської області.
  4. Погодити Гомер Віктору Васильовичу в частині  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтованою площею 1.00 га ріллі в межах території Горохівської сільської ради Снігурівського району Миколаївської області.
  5. Погодити Кошеля Миколі Івановичу в частині  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтованою площею 1.00 га ріллі в межах території Горохівської сільської ради Снігурівського району Миколаївської області.
  6. Погодити Гриневич Василю Васильовичу в частині  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтованою площею 1.00 га ріллі в межах території Горохівської сільської ради Снігурівського району Миколаївської області.
  7. Погодити  Шуляр Ганні Григорівні в частині  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтованою площею 1.00 га ріллі в межах території Горохівської (Баратівської) сільської ради Снігурівського району Миколаївської області.
  8. Погодити  Ковальчук Євгенію Яковичу в частині  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтованою площею 1.00 га ріллі в межах території Горохівської (Баратівської) сільської ради Снігурівського району Миколаївської області.
  9. Погодити Березко Миколі Володимировичу в частині  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтованою площею 1.00 га ріллі в межах території Горохівської сільської ради Снігурівського району Миколаївської області.
  10. Погодити  Кшевінському Віталію Вікторовичу в частині  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтованою площею 2.00 га ріллі в межах території Горохівської (Баратівської) сільської ради Снігурівського району Миколаївської області.
  11. Погодити Корольову Миколі Борисовичу в частині  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтованою площею 1.00 га ріллі в межах території Горохівської сільської ради Снігурівського району Миколаївської області.
  12. Погодити Корольовій Оксані Миколаївні в частині  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтованою площею 1.00 га ріллі в межах території Горохівської сільської ради Снігурівського району Миколаївської області.

13. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну з питань      житлово-комунального господарства, комунальної власності,  благоустрою,    будівництва, земельних відносин,  охорони навколишнього середовища   та сфери послуг.

 

 

 

Сільський голова                                 В.Л. БІЙЧУК