Передача земель державної власності в користування об‘єднаним територіальним громадам

Кабінет Міністрів України погодив законодавчі механізми передачі у власність об‘єднаних територіальних громад (ОТГ) землі, у тому числі землі поза межами населених пунктів. 31 січня 2018 року Кабінет Міністрів України прийняв Розпорядження «Про передачу земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність об’єднаних територіальних громад». Відповідно до розпорядження  Держгеокадастр мав передати землі державної власності за межами населених пунктів у комунальну власність ОТГ до кінця 2018 року. Відповідне рішення передбачає оформлення відповідних урядових доручень Державній службі з питань геодезії, картографії та кадастру.

Селекторна нарада

      16 липня відбулася селекторна нарада з керівниками райдержадміністрацій та головами ОТГ, яку провів заступник голови Миколаївської ОДА Олександр Трайтлі. Він, зокрема, порушив питання залучення коштів субвенцій з місцевих бюджетів до обласного бюджету для подальшого утримання обласної інформаційної системи «Єдиний регіональний WEB-портал адміністративних послуг Миколаївщини».

Конструктивно

13 липня 2020 року  в приміщенні актової зали Горохівської сільської ради відбулося засідання XV сесії 7 скликання під головуванням її секретаря Г.М. Стефанчина.

Створено новий підрозділ

В структурі Горохівської ОТГ створена нова юридична служба – відділ освіти Горохівської сільської ради, який нещодавно очолила Тетяна Володимирівна Бойчук. Найближчим часом відбуватиметься передача нерухомого, рухомого майна, необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей від сільської ради на баланс і в оперативне управління новоствореного підрозділу  Горохівської сільради, та створення комісій по проведенню передачі основних засобів.

Під час апаратних нарад…

Щотижня, переважно по понеділках, Перший заступник Горохівського сільського голови І.Ю.Зіньковський проводить оперативні апаратні наради з керівниками структурних підрозділів територіальної громади, під час яких підбиваються підсумки тижня, що минув, та надаються відповідні доручення до першочергового виконання на наступний календарний тиждень. Подібні зустрічі дають змогу оперативно реагувати на поточні проблеми та ефективно їх вирішувати. Адже ледь не кожного дня необхідно перейматися питаннями, що хвилюють мешканців громади, створювати комфортні умови для людей, розв’язувати низку питань з різноманітною тематикою, щоб не виникало будь-яких нарікань з боку пересічних громадян.

В Горохівській сільській раді пройшов конкурс на заміщення вакантної посади, начальника відділу освіти

06.07.2020року в Горохівській сільській раді пройшов конкурс на заміщення вакантної посади начальника віддділу освіти Горохівської сільської ради. Преможцем конкурсу визнано, Бойчук Тетяну  Володимирівну. Сільський голова привітав  Тетяну Володимирівну  та побажав їй  доброго здоров'я, сімейного благополуччя, щастя та успіхів у всіх справах і починаннях!

"Пізнай свої можливості"

27.01.2020| О.В. Хижняк – начальник відділу активної підтримки безробітних Снігурівської районної філії