Генрі Форд казав, що кожен, хто перестає вчитися, старіє, не важливо, в 20 або 80 років, а хто продовжує вчитися - залишається молодим.

Звісно, ми не претендуємо на вічну молодість, але перед нами амбітні цілі. 

Одна з них – просвітницька кампанія, яку готує ЦВК у колабораціі? з нашими міжнародним партнером Офіс Ради Європи в Україні - Київ до виборів 25 жовтня. І вже скоро ви зможете побачити результат цієі? співпраці, якии? буде зовсім не схожии? на попередні підходи до просвіти у темі виборів!

Саме тому сьогодні та у наи?ближчі дні команда комунікаціі? ЦВК разом з членами Комісіі? Андрієм Гевко, Віталієм Гренем та Вікторією Глущенко беруть участь у вебінарі «Підвищення обізнаності та участі молоді у виборчих процесах». Вчимося прививати молоді звичку брати активну участь у житті краі?ни, адже, як сказав один із спікерів вебінару Дан Моксон — співавтор практичного посібника Ради Європи “Голосування поза шаблоном”, дослідник, експерт і практик з маи?же 20-річним досвідом у сфері молодіжноі? політики та залучення молоді до суспільно-політичних процесів: «Звичка, набута в 20 років, залишається звичкою на все життя».

Отож, здобуваємо нові знання та готуємо нашу просвітницьку кампанію, яка, сподіваємося, допоможе не лише молоді, а и? усім, у підготовці до маи?бутніх виборів та розумінні важливості голосу абсолютно кожного!