Футбольний сезон - 2020 продовжується

Футбольний сезон - 2020 продовжується

Через пандемію коронавірусу, футбольний сезон цього року розпочався напрочуд пізно, а саме 21 червня у  с. Новопетрівка відбувся Кубок відкриття сезону, де за трофей змагалося 10 футбольних колективів нашого району. Честь Горохівської ОТГ захищали два колективи: «Садогор» (с. Садове) та «Промінь» (с. Промінь). Ще раз приємно згадати та нагадати мешканцям територіальної громади, що промінці посіли ІІ призове місце. Нещодавно стартував чемпіонат району, де після проведених двох турів команда із невеличкого села Промінь посідає І сходинку, маючи у своєму активі дві перемоги над командами «Україна» (с. Василівка) (технічна перемога 3:0) та ФК «Снігурівка» -  4:3. На жаль, команда із Садового розпочала першість не зовсім вдало, з двох поразок, але сезон ще попереду і перемоги у них теж обов’язково будуть.

ФК «Промінь»  - візитівка Горохівської ОТГ

ФК «Промінь» - візитівка Горохівської ОТГ

Футбольна команда «Промінь» з 2011 року бере активну участь у футбольних змаганнях, які проходять під егідою Снігурівської районної федерації футболу. За цей час промінці тричі виборювали «срібло» чемпіонату Снігурівщини (з 2016 по 2018 рр). Команда також має в скарбничці нагород два кубки, здобуті у 2016 році, а саме кубок Снігурівського району та Суперкубок. Також футболісти ставали володарями Малого кубку Снігурівського району у 2018 році та Малого кубку закриття сезону 2019 року. Добиралися до фіналу кубку газети «Вісті Снігурівщини у 2017 році.

ЦВК ПРАЦЮЄ ЦІЛОДОБОВО, БЕЗ ВИХІДНИХ!

ЦВК ПРАЦЮЄ ЦІЛОДОБОВО, БЕЗ ВИХІДНИХ!

Цього року подано РЕКОРДНУ кількість подань до складу ТВК. Для прикладу, у 2015 році ЦВК формувала 618 територіальних виборчих комісій, було внесено 13529 кандидатур. У 2020 році ЦВК формує 532 ТВК, внесено орієнтовно 27000 кандидатур, станом на зараз в базу внесено відомості щодо близько 17000 осіб. ЦВК працює цілодобово для того, щоб встигнути в строки, передбачені законодавством, сформувати ТВК.

Укрзалізниця відновлює курсування 14 приміських поїздів

Укрзалізниця відновлює курсування 14 приміських поїздів

Укрзалізниця продовжує поступово відновлювати пасажирські залізничні перевезення. Так, призначено курсування ще 14 приміських поїздів територією обслуговування Південної, Одеської та Донецької залізниць.

На позачерговому засіданні

На позачерговому засіданні

6 серпня відбулася позачергова XVII сесія 7 скликання Горохівської сільської ради під головуванням її секретаря, виконувача функцій та повноважень сільського голови Г.М. Стефанчина.

Поліцейський офіцер громади

Поліцейський офіцер громади

Перед початком сесійного засідання Горохівської сільської ради до депутатського корпусу звернувся заступник начальника Управління превентивної діяльності – начальник дільничних інспекторів і дільничних офіцерів поліції ГУНП в Миколаївській області І.Є. Гончаренко. Ігор Євгенович запропонував громаді Горохівської ОТГ взяти участь у проекті «Поліцейський офіцер громади», який ставить за мету забезпечення кожної територіальної громади окремим офіцером, котрий не тільки працюватиме там, але й житиме на її території.