Місцеві вибори 2020: 5 вересня в Україні стартувала виборча кампанія

Місцеві вибори 2020: 5 вересня в Україні стартувала виборча кампанія

Голосування в рамках чергових місцевих виборів має відбутися 25 жовтня. У суботу, 5 вересня, в Україні офіційно стартував виборчий процес в рамках проведення місцевих виборів, призначених на 25 жовтня.

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

11 вересня 2020 року о 10.00 годині відбудеться ХVІІІ сесія 7 скликання в приміщенні  Горохівської сільської ради

Відкритий гумористичний багато жанровий конкурс-фестиваль аматорського мистецтва "Шкварочка"

Відкритий гумористичний багато жанровий конкурс-фестиваль аматорського мистецтва "Шкварочка"

           З 19 по 22 серпня в м.Очаків проходив Відкритий гумористичний багато жанровий конкурс-фестиваль аматорського мистецтва "Шкварочка". Горохівську ОТГ представляв жіночий вокальний колектив "Доленька" Садового сільського клубу під керівництвом М.Киричук. Дівчата взяли участь одразу в трьох номінаціях. У номінації "Смачна Шкварочка" колектив колоритно презентував "Українську вечерю" та здобув 1 місце. У номінації "Пісенна Шкварочка" жіночий вокальний колектив "Доленька" виконав українські жартівливі пісні "Купи мені черевички" та "Хлопці мої хлопці" і вибороли 2 місце. Також у цій номінації прийняла участь наша солістка Тетяна Воньо. За виконання пісень "Покохала діда" та "А млин крутиться" вона отримала 3 місце. У номінації "Жартівлива Шкварочка" гуморески Павла Глазового читала найстарша учасниця колективу, голова Ветеранської організації с.Садове Катерина Миколаївна Варешко, яка посіла почесне 3 місце. За кожну номінацію учасники нагороджені дипломами та пам'ятними подарунками.Так тримати, дівчата! Подальших вам творчих успіхів.

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Щиро вітаємо старосту Баратівського старостинського округу

Дорогі школярі, шановні вчителі!

Дорогі школярі, шановні вчителі!

Вересень починається святом знань, просвіти, науки. Перший шкільний день, перший урок, перші вчителі. Наче все вперше – і слово, і музика, і дзвони душі. У цей святковий і, по суті новітній день кожна мати чи батько, дідусь чи бабуся прокинеться як найраніше, аби неодмінно провести свою дитину до школи – якщо не за ручку, то ідучи поруч, або проведе поглядом і стоятиме довго – аж до поки видно її дитя.

Вітаю з Днем знань!!!

Вітаю з Днем знань!!!

Бажаю величезного прагнення вчитися та здобувати нові знання. Легкого навчального року вам, дружньої атмосфери, цікавих подій, чудових оцінок і постійного бажання бути кращим, ніж учора. Успіхів, удачі, здоров'я, терплячості і чудових результатів!