Відповідно повідомлення RASSF№2021.5575, виявлено Salmonella Enteritidis в курячому м’ясі, що експортувалось з Польщі (виробник: Cedrob S.A., Ciechanow; місце зберігання: AMP Logistyka, Plonsk, Poland, партія 2/264/1/197/21, термін придатності до споживання 25.12.2021). Продукцію надіслано до України в кількості 1600 кг (отримувач: ПМП «ВІНТЕР», вул. Лідавська, 1, м. Луцьк, 43000).

Згідно статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (далі-Закон) оператори ринку зобов’язані вилучати та/або відкликати у встановлених законом випадках харчові продукти, які перебувають в обігу, якщо встановлено, що ці продукти можуть спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини, та письмово інформувати компетентний орган про виявлені невідповідності та вжиті заходи.

В разі виявлення даної партії курячого м’яса просимо негайно інформувати Снігурівське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області, вул. Ломоносова, 12, м. Снігурівка, Миколаївська область., sng_dpss@dpssmk.gov.ua

 

Фото без опису