18.03.2021| О.В. Хижняк – начальник відділу активної підтримки безробітних Снігурівської районної філії

 

 "Державна прикордонна служба України запрошує на військову службу за контрактом"

Ефективною формою співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні місця та надання безробітним допомоги у підборі підходящої роботи є презентація роботодавця. Тому з метою інформування клієнтів служби зайнятості щодо військової служби за контрактом в Державній прикордонній службі України у Снігурівській районній філії Миколаївського обласного центру зайнятості відбулась зустріч безробітних із начальником групи комплектування у Миколаївській області відділу комплектування Херсонського прикордонного загону Державної прикордонної служби лейтенантом  Наталею Зелінською.

Присутні дізналися про структуру, загальний зміст, умови та терміни проходження військової служби за контрактом у Державній прикордонній службі, основні професії, що потребують укомплектування. Також, про те що однією з умов вступу є проходження професійно-психологічного відбору, та відбору на придатність до військової служби за фізичним розвитком і станом здоров’я.

Далі гостя зробила наголос на перевагах служби у прикордонниках:

–грошове забезпечення від 10500 грн.;

-можливість отримати вищу освіту у Національній академії ДПСУ;

-набути або підвищити кваліфікацію з кінології, паспортної роботи, медичної підготовки, інженерної механіки, управління сучасними зразками озброєння та техніки, автоматизації та зв’язку;

-гарантовані соціальні пільги, як під час служби, так і при звільненні з військової служби в запас.

Наталя Зелінська зазначила, що для вступу на військову службу за контрактом необхідно звернутись за адресою: м. Миколаїв, вул. Космонавтів 1-Д, тел. 0962398005, сайт  kordon-ua@ukr.net.

Учасники заходу спілкувались з представником роботодавця, отримували відповіді на конкретні запитання та отримали роздатковий матеріал.

Співпраця Снігурівської районної філії Миколаївського ОЦЗ з Державною прикордонною службою щодо проведення інформаційних заходів триває вже не один рік, а також заплановано продовження в майбутньому.