Через пандемію коронавірусу, футбольний сезон цього року розпочався напрочуд пізно, а саме 21 червня у  с. Новопетрівка відбувся Кубок відкриття сезону, де за трофей змагалося 10 футбольних колективів нашого району. Честь Горохівської ОТГ захищали два колективи: «Садогор» (с. Садове) та «Промінь» (с. Промінь). Ще раз приємно згадати та нагадати мешканцям територіальної громади, що промінці посіли ІІ призове місце. Нещодавно стартував чемпіонат району, де після проведених двох турів команда із невеличкого села Промінь посідає І сходинку, маючи у своєму активі дві перемоги над командами «Україна» (с. Василівка) (технічна перемога 3:0) та ФК «Снігурівка» -  4:3. На жаль, команда із Садового розпочала першість не зовсім вдало, з двох поразок, але сезон ще попереду і перемоги у них теж обов’язково будуть.

Фото без опису

З 9 по 23 серпня проходитиме розіграш Кубку на призи газети «Вісті Снігурівщини». У цьому турнірі беруть участь 8 колективів. За результатами жеребкування пари сформовані так: Новопетрівка – Садогор, Снігурівка – СвітАгро, Україна – Широке, Промінь – Вікторія.

9 серпня ФК «Промінь» приймала у себе вдома команду із с. Знам’янка «Вікторію». Матч видався дуже насиченим за подіями на полі та забитими голами. Так, вже на 10 хвилині матчу «Промінь» програвав із рахунком 0:3, через грубі помилки гравців захисту та голкіпера. Проте, промінці не знітилися, змінили хід гри, що й дало позитивних наслідків: поволі відігралися. Перший гол відквитав Дмитро Кузьмін, ще за 5 хвилин другий гол-красень забиває Юрій Вермянчук. Третій, найважливіший м’яч, зрівнявши рахунок на останніх хвилинах основного часу матчу, провів Євген Трач. Ось такий видався несподіваний камбек - 3:3!!! Довелося пробивати післяматчеві пенальті. І тут фортуна вже була на боці ФК «Промінь», точніше її воротаря Владислава Диковця, який гідно виправився опісля пропущених голів у першому таймі, парирувавши два удари гравців «Вікторії» з одинадцятиметрової позначки. Таким чином промінці потрапили до півфіналу, де вони зіграють із командою «Україна» (с. Василівка).

Інший представник Горохівської ОТГ команда «Садогор» (с. Садове) поступився грізному супернику із Новопетрівки з рахунком 0:2 й вибув з турніру