Футбольна команда «Промінь» з 2011 року бере активну участь у футбольних змаганнях, які проходять під егідою Снігурівської районної федерації футболу. За цей час промінці тричі виборювали «срібло» чемпіонату Снігурівщини (з 2016 по 2018 рр). Команда також має в скарбничці нагород два кубки, здобуті у 2016 році, а саме кубок Снігурівського району та Суперкубок. Також футболісти ставали володарями Малого кубку Снігурівського району у 2018 році та Малого кубку закриття сезону 2019 року. Добиралися до фіналу кубку газети «Вісті Снігурівщини у 2017 році.

В сезоні 2020 року теж є певні здобутки. Зокрема, 21 червня у с. Новопетрівка проходив розіграш кубку відкриття сезону, де ФК «Промінь» посів ІІ місце, програвши ФК «Снігурівка» лише у серії післяматчевих пенальті. Згодом грали за кубок Снігурівського району, присвячений пам’яті В.В.Лусти, де також посіли ІІ місце, мінімально поступившись з рахунком 1:2 команді із Новопетрівки, та були нагороджені комплектом тренувальних маніжок й двома м’ячами. Наразі триває чемпіонат району, де за підсумками двох турів ФК «Промінь» посідає І місце серед восьми футбольних колективів фізкультури Снігурівщини. З 9 по 23 серпня пройде черговий розіграш кубку газети Вісті Снігурівщини, де «Промінь» має намір завоювати цей трофей, якого так не вистачає у загальних здобутках команди.

Тренер ФК «Промінь» Сергій Господаренко та усі без винятку гравці дякують за всі ці роки існування команди, за безпосередню підтримку та спонсорську допомогу, фермерам та одноосібникам: Сацику О.Й., Гвоздецькому Б.Б., Вацу М.І., Вацу М.М., Масюку О.С., Потравка С.М.

Особливо хочеться відмітити людей, які внесли вагомий особистий внесок у фінансування футбольного клубу, а саме Потравка В.А., та Клепачу О.М. Дай боже їм всім здоров’я, успіхів та високих врожаїв, достатку й благополуччя. Хай таких доброчинців у Горохівській громаді, небайдужих до молоді, спорту та футболу в цілому, лише зростає.

Фото без опису

На фото: Перший заступник Горохівського сільського голови І.Ю.Зіньковський особисто відвідує (за можливості) матчі ФК "Промінь" та підтримує прагнення футболістів демонструвати свою майстерність.