Повідомлення

про оприлюднення проектів регуляторних актів – проектів рішень Горохівської  сільської ради:

- «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку
на 2021 рік»

- «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки,на 2021 рік»

- " Про встановлення ставок єдиного податку на території Горохівської сільської ради на 2021 рік та затвердження Положення про єдиний податок";

- "Про встановлення місцевих податків і зборів на території Горохівської сільської ради на 2021 рік".

Згідно Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» від 11.09.2003р. ст. 9 з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, повідомляємо про оприлюднення вищенаведених проектів рішень та аналізів регуляторних впливів до них.

 

Розробник проектів – виконавчий апарат Горохівської  сільської ради.

 

Основною метою регуляторних актів є встановлення на території Горохівської сільської ради місцевих податків і зборів у відповідності з останньою редакцією Податкового кодексу України та з урахуванням вимог Закону України «Про засади державної  регуляторної політики у сфері господарської діяльності» від 11. 09. 2003 р. №1160-IV.

 

Зауваження та пропозиції щодо проектів рішень будуть прийматися упродовж 30 календарних днів з дати оприлюднення на офіційному сайті Горохівської  сільської ради за посиланням: gorohivska-gromada.gov.ua в розділі «Регуляторна політика».

 

Також свої пропозиції та зауваження можна надати в письмовій формі до    сільської ради,   (вул. Поштова, 8, с. Горохівське, Снігурівський  р-н, Миколаївська  обл.,  чи електронною адресою: gorohivska_sr@ukr.net) для узагальнення та подання на розгляд сесії сільської ради.

 

_______________________________________________________________