УКРАЇНА

 

ГОРОХІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

МИКОЛАЇВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

Від  28 лютого 2022 року №  7 –р

с.Горохівське

 

Про заборону продажу алкогольних

напоїв, слабоалкогольних  напоїв, пива

(окрім безалкогольного) на території

Горохівської територіальної громади

 

     Відповідно до Закону  України  «про правовий режим воєнного часу», Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», розпорядження голови Миколаївської обласної державної адміністрації від 25 лютого 2022 року № 65 «Про переведення місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій області на функціонування в умовах особливого періоду:

 

  1. Заборонити суб’єктам господарювання, що здійснюють продаж  алкогольних напоїв, слабоалкогольних  напоїв, пива (окрім безалкогольного) на території Горохівської територіальної громади з 28 лютого 2022 року.

 2.   Взяти дане  розпорядження для неухильного виконання та припинити продаж алкогольних напоїв у зв’язку із забороною реалізації даної продукції відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного часу».

 3. Старостам Баратівського, Суворського та Олександрівського старостинських округів (Шкурда Л.М., Слуцькій Н.І., Димашок О.М.) дане розпорядження довести до відома ФОПів, які здійснюють торгівлю алкогольних напоїв, слабоалкогольних  напоїв, пива (окрім безалкогольного) на території Горохівської територіальної громади під особистий підпис.

4.   Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

                       Сільський голова                                  Ірина ШЕВЧУК