Salmonella Enteritidis та Salmonella групи С1 в охолодженому та замороженому курячому м’ясі
Повідомлення RASFF стосовно виявлення
Salmonella Enteritidis та Salmonella групи
С1 в охолодженому та замороженому
курячому м’ясі
Снігурівське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області (Снігурівський район) інформує, що до Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області надійшов лист Держпродспоживслужби від 24.09.2021 № 11.1.1-5/5845 «Щодо повідомлення RASFF № 2021.5027 та № 2021.5027-fup1».
Відповідно повідомлення RASFF стосовно виявлення Salmonella Enteritidis та Salmonella групи С1 в охолодженому та замороженому курячому м’ясі, що експортувалось з Польщі (виробник: SuperDrob S.A., Karczew; місце зберігання: AMP Logistyka, Plonsk, Poland) продукцію надіслано до України у кількості 585 кг (отримувач: ПП «ЛЯМІТ», просп. Червоної Калини, 39/31, м. Львів, 79070).
Повідомлення направляється в порядку інформування та вжиття відповідних заходів, передбачених законами України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» та «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
Вищезазначену інформацію та вимоги статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», довести до відома операторів ринку, діяльність яких пов’язана з обігом зазначеного харчового продукту.
У разі виявлення вищезазначеної продукції в обігу, просимо негайно інформувати Снігурівське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області за адресою: вул. Ломоносова,
Просимо опублікувати на офіційному сайті вище зазначене інформаційне повідомлення.
Начальник Дмитро КУЛІУШ
Обуховська Марина 05162 2-14-53