Повідомлення про оприлюднення регуляторного акту-проекту рішення Горохівської сільської ради «Про затвердження положення про оренду комунального майна Горохівської сільської ради та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Відповідно до вимог Закону України від 11.09.2003 р. № 1160-ІV«Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект «Про затвердження положення про оренду комунального майна Горохівської сільської ради та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

З метою вдосконалення правового регулювання у сфері орендних відносин на території Горохівської сільської ради.

Проект рішення Горохівської сільської ради «Про затвердження положення про оренду комунального майна Горохівської сільської ради та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна»та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено на дошці оголошень сільської ради, а такожна офіційному сайті Горохівської сільської ради

https://gorohivska-gromada.gov.ua/proekti-rishen-23-15-33-10-12-2019/

Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проекта регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі за адресою: Миколаївська область, Снігурівський район (Баштанський), с. Горохівське, вул. Поштова, 8. або в електронній формі на електронну пошту: gorohivska_sr@ukr.net