gerb black

                                                                                                                                                

 

                                 УКРАЇНА

ГОРОХІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

МИКОЛАЇВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

 

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

Від  29 червня 2021 року  № 2

Про заборону купання людей на водних

об’єктах, що розташовані на території

Горохівської сільської ради у 2021 році

 

Відповідно до ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Правил охорони життя людей на водних об’єктах України, затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України від 10.04.2017 р. № 301 та з метою запобігання загибелі людей на водних об’єктах, що розташовані на території Горохівської сільської ради, виконавчий комітет сільської ради

 

ВИРІШИВ:

  1. Заборонити купання людей на водних об’єктах, що розташовані на території Горохівської сільської громади у 2021 році:
  2. Старостам Горохівської сільської ради, КП «Горохівське»:
    1.  Місця «традиційного» відпочинку людей на водних об’єктах, що розташовані на території Горохівської сільської ради визначити «місцями забороненими для купання»
    2. Місця заборонені для купання, обладнати попередження написати (табличками) «купатися заборонено» в термін до 01.07.2021 р.
    3. Діловоду Горохівської сільської ради забезпечити розміщення на офіційному вебсайті Горохівської сільської ради інформацію про заборону купання та масового відпочинку на водних об’єкта, що розташовані на території Горохівської сільської ради інформації про заборону купання та має відпочинку на водних об’єктах, що розташовані на території Горохівської сільської громади у 2021 році.
    4. Начальнику відділу освіти Горохівської сільської ради забезпечити проведення в закладах освіти Горохівської сільської ради інструктажів з безпеки життєдіяльності учнів під час літніх канікул щодо дотримання правил безпеки перебування на водних об?єктах.
  3. Контроль за виконанням цього рішення залишаю за собою.

 

 

Сільський голова                                                    Ірина ШЕВЧУК