Фото без опису

     ДЕРЖАВНА КАЗНАЧЕЙСЬКА СЛУЖБА УКРАЇНИ

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ КАЗНАЧЕЙСЬКОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ  У МИКОЛАЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

 

УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ КАЗНАЧЕЙСЬКОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ
У СНІГУРІВСЬКОМУ РАЙОНІ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

вул. Жовтнева, 122, м.Снігурівка, Снігурівський район, Миколаївська область, 57301, тел/факс (05162) 2 17 27  E-mail: office.snigu@mk.dksu.local Код ЄДРПОУ 36895877

______________________________________________________________________________

 

від ___________20___р. № ________                               На  №__________ від ______20___р.

 

                                                                                                 Розпорядникам та одержувачам

                             бюджетних коштів Горохівської сільської ради

 

 

Про надання інформації

 

 

 

         Управління Державної казначейської служби України у Снігурівському районі Миколаївської області  інформує про зміну форм Заявок про надання доступу до системи дистанційного обслуговування клієнтів з використанням програмно - технічного комплексу «Клієнт казначейства - Казначейство» (СДО).

У формі Заявок оновлено перелік документів, які подаються клієнтами до Казначейства в процесі виконання бюджетів. Перелік документів доповнено назвами відповідних операцій у СДО. Заявки за оновленою формою слід подавати для підключення нових користувачів, а також у випадку оновлення інформації (зміна ідентифікаційних даних, повноважень тощо) користувачів, яким вже надано доступ до СДО.

В інших випадках подання Заявок за оновленою формою на користувачів, яким вже надано доступ на підставі Заявок старого зразка, не вимагається.

Форми Заявок розміщені за посиланням: офіційний веб-портал Казначейства, рубрика Електронні сервіси – Система дистанційного обслуговування – «Клієнт казначейства - Казначейство» - Зразки документів.

 

 

 

 

   Начальник                                                                                                    Олена НІКУЛИШЕВА

 

    Неля ГЛУЩЕНКО