Фото без опису

 

ДЕРЖАВНА КАЗНАЧЕЙСЬКА СЛУЖБА УКРАЇНИ

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ КАЗНАЧЕЙСЬКОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ У МИКОЛАЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

 

УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ КАЗНАЧЕЙСЬКОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ
У СНІГУРІВСЬКОМУ РАЙОНІ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

вул. Жовтнева, 122, м.Снігурівка, Снігурівський район, Миколаївська область, 57301, тел/факс (05162) 2 17 27   E-mail: office.snigu@mk.dksu.local Код згідно з ЄДРПОУ 36895877

_______________________________________________________________________________

 

від ___________20___р.  № ___________                       На  №____________ від _____________

 

 

 

Розпорядникам бюджетних коштів

Місцевих бюджетів

 

 

           Управління Державної казначейської служби України у Снігурівському районі Миколаївської області повідомляє, що на виконання  Постанови Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2002р №228 «Про затвердження Порядку складання,розгляду,затвердження та основних вимог до виконання кошторисів бюджетних установ» із змінами, відповідно п.49абзацу5 «Розпорядники зобов’язані за три тижні до кінця бюджетного періоду внести зміни до спеціального фонду кошторису та зведення показників спеціального фонду кошторису в частині зменшення надходжень і видатків з урахуванням очікуваного виконання спеціального фонду кошторису у відповідному бюджетному періоді».

           Управління Державної казначейської служби України у Снігурівському районі Миколаївської області просить до 8 грудня 2020року надати довідки змін. У разі очікування фактичних надходжень просимо надати листи про виконання плану доходів по спеціальному фонду до кінця бюджетного періоду.

 

 

Начальник                                                                          Олена НІКУЛИШЕВА

 

 

Неля Глущенко