1.  Про затвердження звіту про виконання сільського бюджету  Горохівської сільської ради  за 9 місяців 2020 року

2.Про внесення  змін  до сільського   бюджету  Горохівської сільської  ради на 2020 рік14535000000(код бюджету)

3. Про затвердження структури та чисельності відділу освіти Горохівської сільської ради.

4. Про надання дозволу Озерчук Л.М. на розробку технічної документації на земельну ділянку  для  будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд  в селі Горохівське, вулиця Поштова, 7-б Снігурівського району Миколаївської області.

5.  Про виділення земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам України Архіпцевій В.С. та Архіпцеву В.С. в межах території Горохівської сільської ради.

6. Про виділення земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянину України Авраменко В.О. в межах території Горохівської сільської ради.

7. Про   надання   погодження  Яблонській Н.І на   затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом   викупу для будівництва та   обслуговування будівель торгівлі (магазину

 закусочної) із  земель громадської   забудови комунальної     розташованої за адресою: село Новософіївка , вулиця  Кооперативна,   будинок № 15-А Снігурівського району Миколаївської області.

8. Про   надання    погодження  на розроблення документації    із землеустрою Гамуза О.М.,Русінко О.І., Русінко М.П.,Кургузовій О.В.

9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості ) для будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)  із земель комунальної власності  та передачу земельної ділянки безкоштовно у власність мешканцю                      с. Виноградне Батіг Сергію Михайловичу.

10. Про надання дозволу Вац М.М. на розробку технічної документації на земельну ділянку  для  будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд  в селі Промінь, вулиця Центральна, 29-Г Снігурівського району Миколаївської області .

11. Про виділення земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Пашкевич В.І. в межах території Горохівської (Баратівської) сільської ради.

12. Про надання погодження на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського

господарства Дрозд С.А.

13. Про внесення змін до договору оренди, та укладення додаткової угоди.

 

_____________________________________________________________