11 вересня поточного року відбулася XVIII сесія Горохівської сільської ради під головуванням її секретаря Г.М. Стефанчина. Порядок денний склався доволі об’ємний, тож розгляд запропонованих питань дещо розтягнувся у часі. Та про все по порядку…

Фото без опису

Стосовно двох перших питань порядку денного «Про внесення змін  до  Програми  економічного і соціального розвитку сільської ради на 2016-2020 роки» та «Про внесення  змін  до сільського бюджету Горохівської сільської ради на 2020 рік» до депутатів звернувся І.Ю. Зіньковський, перший заступник сільського голови.

Фото без опису

Потім Г.М. Стефанчин доповів обранцям «Про затвердження мережі закладів загальної середньої освіти Горохівської сільської ради на 2020-2021 навчальний рік», «Про затвердження структури та чисельності відділу освіти Горохівської сільської ради» та  «Про затвердження структури та чисельності комунального підприємства «Горохівське».

Фото без опису

Питання «Про  типову угоду про соціальне партнерство на 2020 рік» та «Про   затвердження  Угоди  соціального  партнерства  з  ПСП «Агрофірма «Роднічок» на 2020 рік» озвучив присутнім І.Ю. Зіньковський. Далі надали слово Т.В. Бойчук, начальнику відділу освіти, яка доповіла «Про затвердження мережі закладів загальної середньої освіти Горохівської сільської ради на 2020-2021 навчальний рік».

Фото без описуФото без опису

Депутати також розглянули низку земельних та інших питань порядку денного. Ймовірно, це було одне з останніх зібрань депутатського корпусу цієї каденції…