6 серпня відбулася позачергова XVII сесія 7 скликання Горохівської сільської ради під головуванням її секретаря, виконувача функцій та повноважень сільського голови Г.М. Стефанчина.

Головними питаннями порядку денного було прийняття зі спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Снігурівського району в особі Снігурівської районної ради до комунальної власності Горохівської сільської ОТГ в особі Горохівської сільської ради бюджетних установ, закладів освіти та майна, зміну засновників, найменувань та затвердження в новій редакції їх Статутів, про що доповідав перший заступник сільського голови І.Ю. Зіньковський. Він також озвучив депутатському корпусу проекти рішень «Про внесення змін та реєстрацію в новій редакції Статутів ЗДО Горохівської сільської ради» та «Про проведення передачі нерухомого, рухомого майна, необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей від сільської ради на баланс і в оперативне управління відділу освіти Горохівської сільської ради, та створення комісій по проведенню передачі основних засобів».

Г.М. Стефанчин запропонував депутатам підтримати рішення «Про представлення нагородження почесним званням “Мати – героїня”  Коломойченко Світлану Володимирівну». Сесія розглянула й низку земельних та інших питань порядку денного.