13 липня 2020 року  в приміщенні актової зали Горохівської сільської ради відбулося засідання XV сесії 7 скликання під головуванням її секретаря Г.М. Стефанчина.

     До порядку денного було включено дюжину невідкладних питань, які депутати розглянули конструктивно та прийняли відповідні рішення.

     Щодо пакету з чотирьох перших питань стосовно встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, а також про місцеві податки та збори і ставки єдиного податку на 2021 рік доповідав Перший заступник Горохівського сільського голови І.Ю. Зіньковський. Потім обранці розглянули низку земельних питань. Практично без зайвих обговорень, по-діловому, депутати підтримали пропозицію про передачу майна від сільської ради на баланс відділу освіти, а також про перерахування залишків коштів спеціального фонду з рахунку закладів дошкільної освітина рахунок відділу освіти Горохівської сільської ради. Розглядалося також питання затвердження структури та чисельності апарату сільради та її виконавчих органів та щодо виділення приміщення для поліцейської станції Горохівської ОТГ, яка буде розташована в будівлі колишньої філії «Ощадбанку» в с. Баратівка.

      Насамкінець, депутати взяли до відома заяву Горохівського сільського голови В. Л. Бійчука про дострокове припинення його повноважень за сімейними обставинами. Через те, що Валерій Леонідович станом на сьогодні перебуває у відпустці, задовольнити цю його заяву юридично неможливо. Отже, дочекаємося, принаймні, до серпня, коли відпустка закінчиться…

 


Фото без описуФото без опису