Скликання: 7 скликання
Сесія / комісія: 11 сесія
Тип документу: Рішення сесій
Дата прийняття: 16.03.2020
Дата оприлюднення: 24.03.2020
Номер документу: Рішення № 44
Назва документу: Про надання дозволу на виготовлення Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва розташованої в межах с-ща Садове, Снігурівського району Миколаївської області з подальшою передачею у власність громадянину Михайлюк Н.А.
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу на виготовлення Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва розташованої в межах с-ща Садове, Снігурівського району Миколаївської (0.08 МБ)

     Розглянувши та обговоривши заяву гр. Михайлюк Н.А. яка зареєстрований с-ще Садове, Снігурівського району Миколаївської області  про надання дозволу на виготовлення Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва розташованої в межах с-ща Садове, Горохівської сільської ради Снігурівського району Миколаївської області за рахунок земель житлової та громадської забудови комунальної власності з подальшою передачею у власність. Згідно ст. 12, 35, 118, 121 та п. 12 Перехідних положень Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій» сільська рада

 ВИРІШИЛА:

 

 

1.      Надати гр.Михайлюк Н.А., яка зареєстрована с-ще Садове, Снігурівського району Миколаївської дозвіл на виготовлення Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1200 га для ведення індивідуального садівництва розташованої в межах с-ща Садове, Горохівської сільської ради Снігурівського району Миколаївської області за рахунок земель житлової та громадської забудови комунальної власності з подальшою передачею у власність.

2.      Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва розташованої в межах с-ща Садове Горохівської сільської ради Снігурівського  району Миколаївської області надати на затвердження до Горохівської сільської ради.

     3.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на  комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності,  благоустрою, будівництва, земельних відносин,  охорони навколишнього середовища   та сфери послуг,

 

        

       

 

Сільський голова                                                         В.Л.Бійчук