Скликання: 7 скликання
Сесія / комісія: 12 сесія
Тип документу: Рішення сесій
Дата прийняття: 13.05.2020
Дата оприлюднення: 13.05.2020
Номер документу: Рішення № 4
Назва документу: Про погодження в частині надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства Бринюк С.М., Стремедловському В.В., Пояне С.Г., Кошеля М.І.,Ковальчуку Є.Я, Гриневич В.В., Гомер В.В,Шуляр Г.Г., Березко М.В.,Кшевінському В.В., Корольову М.Б., Корольовій О.М.
Прикріплені файли:
  1. Про погодження в частині надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства Бринюк С.М., Стремедловському В.В., Пояне С.Г., Кошеля М.І.,Ковальчуку Є.Я, Гри (0.03 МБ)

     

Відповідно статей 12, 81, 121, 122 Земельного кодексу України, розпорядженням Кабінету Міністрів України від 31.01.2018 № 60 «Питання передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність об’єднаних територіальних громад», керуючись пунктом 34 статті 26 Закону України місцеве самоврядування в Україні», сільська рада

ВИРІШИЛА:

 

  1. Погодити Бринюк Сергію Миколайовичу в частині  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтованою площею 2.00 га ріллі в межах території Горохівської сільської ради Снігурівського району Миколаївської області.
  2. Погодити Стремедловському Віталію Вікторовичу в частині  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтованою площею 1.00 га ріллі в межах території Горохівської сільської ради Снігурівського району Миколаївської області.
  3. Погодити Пояне Світлані Генріховні в частині  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтованою площею 0,73 га ріллі  в межах території Горохівської сільської ради Снігурівського району Миколаївської області.
  4. Погодити Гомер Віктору Васильовичу в частині  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтованою площею 1.00 га ріллі в межах території Горохівської сільської ради Снігурівського району Миколаївської області.
  5. Погодити Кошеля Миколі Івановичу в частині  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтованою площею 1.00 га ріллі в межах території Горохівської сільської ради Снігурівського району Миколаївської області.
  6. Погодити Гриневич Василю Васильовичу в частині  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтованою площею 1.00 га ріллі в межах території Горохівської сільської ради Снігурівського району Миколаївської області.
  7. Погодити  Шуляр Ганні Григорівні в частині  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтованою площею 1.00 га ріллі в межах території Горохівської (Баратівської) сільської ради Снігурівського району Миколаївської області.
  8. Погодити  Ковальчук Євгенію Яковичу в частині  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтованою площею 1.00 га ріллі в межах території Горохівської (Баратівської) сільської ради Снігурівського району Миколаївської області.
  9. Погодити Березко Миколі Володимировичу в частині  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтованою площею 1.00 га ріллі в межах території Горохівської сільської ради Снігурівського району Миколаївської області.
  10. Погодити  Кшевінському Віталію Вікторовичу в частині  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтованою площею 2.00 га ріллі в межах території Горохівської (Баратівської) сільської ради Снігурівського району Миколаївської області.
  11. Погодити Корольову Миколі Борисовичу в частині  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтованою площею 1.00 га ріллі в межах території Горохівської сільської ради Снігурівського району Миколаївської області.
  12. Погодити Корольовій Оксані Миколаївні в частині  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтованою площею 1.00 га ріллі в межах території Горохівської сільської ради Снігурівського району Миколаївської області.

13. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну з питань      житлово-комунального господарства, комунальної власності,  благоустрою,    будівництва, земельних відносин,  охорони навколишнього середовища   та сфери послуг.

 

 

 

Сільський голова                                 В.Л. БІЙЧУК