Скликання: 7 скликання
Сесія / комісія: 11 сесія
Тип документу: Рішення сесій
Дата прийняття: 16.03.2020
Дата оприлюднення: 24.03.2020
Номер документу: Рішення № 39
Назва документу: Про надання дозволу на виготовлення Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва розташованої в межах села Горохівське, Снігурівського району Миколаївської області з подальшою передачею у власність громадянину Коцер О.В.
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу на виготовлення Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва розташованої в межах села Горохівське, Снігурівського району Миколаї (0.08 МБ)

     Розглянувши та обговоривши заяву гр. Коцер Олександра Володимировича, який зареєстрований с.Горохівське, Снігурівського району Миколаївської області  про надання дозволу на виготовлення Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва розташованої в межах с. Горохівське, Горохівської сільської ради Снігурівського району Миколаївської області за рахунок земель житлової та громадської забудови комунальної власності з подальшою передачею у власність. Згідно ст. 12, 35, 118, 121 та п. 12 Перехідних положень Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій» сільська рада

 ВИРІШИЛА:

 

 

1.      Надати гр.Коцер Олександру Володимировичу, який зареєстрований с.Горохівське, Снігурівського району Миколаївської дозвіл на виготовлення Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1200 га для ведення індивідуального садівництва розташованої в межах с.Горохівське, Горохівської сільської ради Снігурівського району Миколаївської області за рахунок земель житлової та громадської забудови комунальної власності з подальшою передачею у власність.

2.      Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва розташованої в межах с.Горохівське, Горохівської сільської ради Снігурівського  району Миколаївської області надати на затвердження до Горохівської сільської ради.

     3.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на  комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності,  благоустрою, будівництва, земельних відносин,  охорони навколишнього середовища   та сфери послуг,

 

        

       

 

Сільський голова                                                         В.Л.Бійчук