Скликання: 7 скликання
Сесія / комісія: 11 сесія
Тип документу: Рішення сесій
Дата прийняття: 16.03.2020
Дата оприлюднення: 24.03.2020
Номер документу: Рішення № 35
Назва документу: Про надання дозволу громадянці України Яблонській Н.І. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом викупу для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в межах села Новософіївка по вулиці Кооперативній, будинок № 15-а Снігурівського району Миколаївської області
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу громадянці України Яблонській Н.І. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом викупу для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в межах села Новософіївка по вулиці (0.04 МБ)

       Відповідно до пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», ст..12 п.1ст.127, ст..128 Земельного кодексу України, ст.19, п. «в» ст..20, п. «д» ст..25, ст..50 Закону України «Про землеустрій», розглянувши заяву громадянки України Яблонської Н.І щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом викупу для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (магазину-закусочної) в межах території с.Новософіївка по вулиці Кооперативній, будинок № 15-а Снігурівського району Миколаївської області, сільська рада

ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати дозвіл громадянці України Яблонській Наталі Іванівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом викупу для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (магазину-закусочної) в межах території с.Новософіївка по вулиці Кооперативній, будинок № 15-а Снігурівського району Миколаївської області.
  2. Громадянці України Яблонській Наталі Іванівні замовити проект землеустрою та подати на затвердження його  до Горохівської сільської ради.
  3. Контроль за виконання даного рішення покласти на постійну комісію з питань житлово - комунального господарства, комунальної власності, благоустрою,  будівництва,   земельних відносин, охорони навколишнього   середовища, та сфери послуг.

 

            Сільський голова                  В.Л.Бійчук