Скликання: 7 скликання
Сесія / комісія: 11 сесія
Тип документу: Рішення сесій
Дата прийняття: 16.03.2020
Дата оприлюднення: 23.03.2020
Номер документу: Рішення № 30
Назва документу: Про припинення юридичної особи в результаті ліквідації БАРАТІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ ВИБОРЧОЇ КОМІСІЇ СНІГУРІВСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Прикріплені файли:
  1. Про припинення юридичної особи в результаті ліквідації БАРАТІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ ВИБОРЧОЇ КОМІСІЇ СНІГУРІВСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ (0.06 МБ)

Відповідно до п. 30 ч. 1 ст. 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України, Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань”, рішення V позачергової сесії Снігурівської міської ради 7 скликання від 20.12.2019 року № 17 «Про зміну засновників сільських виборчих комісій», Горохівська сільська рада

ВИРІШИЛА:

 

  1. Припинити юридичну особу в результаті ліквідації БАРАТІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ ВИБОРЧОЇ КОМІСІЇ СНІГУРІВСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ (код ЄДРПОУ 33438667).
  2. Створити ліквідаційну комісію з припинення юридичної особи в результаті ліквідації БАРАТІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ ВИБОРЧОЇ КОМІСІЇ СНІГУРІВСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ у складі:

Голова ліквідаційної комісії:

- Павлік Любов Миколаївна (реєстраційний номер облікової карти платника податків (конфіденційна інформація)).

Члени ліквідаційної комісії:

 - Плаксіна Наталія Михайлівна (реєстраційний номер облікової карти платника податків (конфіденційна інформація));

 - Вац Ганна Сергіївна (реєстраційний номер облікової карти платника податків (конфіденційна інформація));

 - Мельник Ольга Вікторівна (реєстраційний номер облікової карти платника податків (конфіденційна інформація)).

  1. Ліквідаційній комісії:

3.1.Повідомити державного реєстратора про припинення юридичної особи в порядку, передбаченому чинним законодавством України.

3.2. Забезпечити офіційне оприлюднення повідомлення про рішення щодо припинення юридичної особи в засобі масової інформації та на офіційному сайті Горохівської сільської ради.

3.3. Здійснити дії, пов’язані з припиненням юридичної особи БАРАТІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ ВИБОРЧОЇ КОМІСІЇ СНІГУРІВСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ у строки згідно з вимогами чинного законодавства України.

3.4. Скласти проміжний і ліквідаційний баланси та подати їх на затвердження.

  1. Доручити виконавчому комітету Горохівської сільської ради затвердження проміжного і ліквідаційного балансів (акту ліквідаційної комісії).  
  2. Встановити строк подання кредиторами своїх вимог до БАРАТІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ ВИБОРЧОЇ КОМІСІЇ СНІГУРІВСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ два місяці з дати внесення запису до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань.
  3. Вимоги та претензії з приводу припинення юридичної особи в результаті ліквідації БАРАТІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ ВИБОРЧОЇ КОМІСІЇ СНІГУРІВСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ приймаються за адресою: 57356, Миколаївська область, с. Горохівське, вул. Поштова, 8.
  4. Дане рішення набирає чинності з 01 квітня 2020року.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку та з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності,  промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг.

 

 

 

 

 

                   Сільський голова                                    В.БІЙЧУК