Скликання: 7 скликання
Сесія / комісія: 11 сесія
Тип документу: Рішення сесій
Дата прийняття: 16.03.2020
Дата оприлюднення: 23.03.2020
Номер документу: Рішення № 13
Назва документу: Про надання громадянину України Андросюк М.Г. дозволу на розроблення землевпорядної документації на земельну ділянку (пай) в межах території Горохівської сільської ради
Прикріплені файли:
  1. Про надання громадянину України Андросюк М.Г. дозволу на розроблення землевпорядної документації на земельну ділянку (пай) в межах території Горохівської сільської ради (0.03 МБ)

Розглянувши заяву громадянина України Андросюк М.Г., відповідно до пункту «г» частини 1 статті 81 та пунктів 16, 17 розділу X «Перехідні положення» Земельного кодексу України, частини 1 пункту 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 3, 5 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв), статей 13, 20, 25 Закону України «Про землеустрій», сесія  сільської ради,

ВИРІШИЛА                                                       

1.  Надати громадянину  України Андросюк Марії Григорівні дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки  в натурі (на місцевості) площею 4,23 в умовних кадастрових гектарах, сертифікат серія МК № 0159493 по КСП « Маяк » для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Горохівської сільської ради Снігурівського району Миколаївської області.

2. Громадянину України Андросюк Марії Григорівні замовити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та подати її на затвердження до Горохівської сільської  ради.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну з питань      житлово-комунального господарства, комунальної власності,  благоустрою,    будівництва, земельних відносин,  охорони навколишнього середовища   та сфери послуг.

 

                          Сільський голова                                        В.Л.Бійчук