Скликання: 7 скликання
Сесія / комісія: 11 сесія
Тип документу: Рішення сесій
Дата прийняття: 16.03.2020
Дата оприлюднення: 23.03.2020
Номер документу: Рішення № 7
Назва документу: Про надання дозволу на розробку технічної документації на земельну ділянку для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с.Горохівське Снігурівського району Миколаївської області
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу на розробку технічної документації на земельну ділянку для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с.Горохівське Снігурівського району Миколаївської області (0.03 МБ)

          Розглянувши заяву громадянина України Кравченко Н.М. про надання дозволу на розробку технічної документації на  земельну ділянку орієнтованою площею 0,09 га    для  будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд  та додані до неї матеріал , керуючись  статтею 50 Закону України  «Про землеустрій», Законом України  « Про державний земельний кадастр», статтями 118, 123,186-1 Земельного кодексу України, статтею 26 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,  сесія Горохівської  сільської ради

ВИРІШИЛА::                                               

  1. Надати дозвіл Кравченко Надії Михайлівні, на розробку  технічної документації  на  земельну ділянку орієнтованою площею 0,18 га    для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд   із земель житлової та громадської забудови  комунальної  власності, не переданих у власність,   розташованої  в  селі Горохівське,  вулиця Незалежності,13 Снігурівського району, Миколаївської області.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійнукомісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності,  благоустрою, будівництва, земельних відносин,  охорони навколишнього середовища   та сфери послуг.

 

                Сільський голова                                       В.БІЙЧУК