Фото без опису

     ДЕРЖАВНА КАЗНАЧЕЙСЬКА СЛУЖБА УКРАЇНИ

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ КАЗНАЧЕЙСЬКОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ  У МИКОЛАЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

 

УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ КАЗНАЧЕЙСЬКОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ
У СНІГУРІВСЬКОМУ РАЙОНІ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

вул. Жовтнева, 122, м.Снігурівка, Снігурівський район, Миколаївська область, 57301, тел/факс (05162) 2 17 27  E-mail: office.snigu@mk.dksu.local Код ЄДРПОУ 36895877

______________________________________________________________________________

 

від ___________20___р. № ________                               На  №__________ від ______20___р.

                                                                                                           

                   Відділ освіти Горохівської сільської ради

 

 

Щодо надання інформації

 

 

 

         Управління Державної казначейської служби України у Снігурівському районі Миколаївської області відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України  від 21.04.2021 № 403 «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на заходи, спрямовані на боротьбу з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, та її наслідками під час навчального процесу у закладах загальної середньої освіти» Управління звертає увагу на наступне.

          Пунктом 9 Порядку та умов передбачено використання субвенції на засадах спів фінансування:

для бюджетів міських територіальних громад, чисельність населення яких станом на 1   січня 2020 р. становила менш як 40000 осіб, селищних територіальних громад, сільських територіальних громад: не більш як 90 відсотків- за рахунок субвенції та не менш як  10 відсотків – за рахунок коштів місцевих бюджетів.

Джерелами співфінансування коштів місцевих бюджетів не можуть бути кошти державного фонду регіонального розвитку та міжбюджетні трансферти з державного бюджету місцевим бюджетам, включаючи залишки коштів освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам.

При цьому, обов»язковою умовою фінансування за рахунок субвенції є попереднє спрямування коштів місцевих бюджетів за цільовим призначенням.

 

 

 

   Начальник                                                                                                    Олена НІКУЛИШЕВА

 

    Неля ГЛУЩЕНКО