ДЕРЖАВНА КАЗНАЧЕЙСЬКА СЛУЖБА УКРАЇНИ

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ КАЗНАЧЕЙСЬКОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ  У МИКОЛАЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

 

УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ КАЗНАЧЕЙСЬКОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ
У СНІГУРІВСЬКОМУ РАЙОНІ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

вул. Жовтнева, 122, м.Снігурівка, Снігурівський район, Миколаївська область, 57301, тел/факс (05162) 2 17 27  E-mail: office.snigu@mk.dksu.local Код ЄДРПОУ 36895877

______________________________________________________________________________

 

від ___________20___р. № ________                               На  №__________ від ______20___р.

                                                                                                  

                                            Розпорядникам бюджетних коштів

 Горохівської сільської ради

 

 

Щодо надання інформації

 

         Управління Державної казначейської служби України у Снігурівському районі Миколаївської області повідомляє що:  відповідно до листа - роз»яснення Міністерства цифрової трансформації України №1/04-2-5999 від 17.11.2020 пункту 13 Положення про формування та виконання Національної програми інформатизації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 31.08.1998 №1352 ( далі-Положення ) під час виконання завдань (проектів) Національної програми інформатизації державні замовники беруть бюджетні зобов»язання та здійснюють платежі за такими завданнями (проектами) після їх погодження з Генеральним державним замовником у разі, коли їх вартість дорівнює або перевищує 500 тис. гривень, а у разі закупівлі послуг з підключення до Інтернету та/або побудови локальних мереж для закладів загальної середньої освіти, коли їх вартість перевищує 100 тис. гривень.

Погодження завдань (проектів) вартістю меншою, ніж 500 тис. гривень, у разі закупівлі послуг з підключення до Інтернету  та/або побудови локальних мереж для закладів загальної середньої освіти – 100 тис. гривень, здійснюється шляхом повідомлення Генерального державного замовника за визначеною ним процедурою. Перелік кодів наведено в додатку до Методики визначення належності бюджетних програм до сфери інформатизації (пункт 2 розділу ІІ) затвердженої наказом Міністерства цифрової трансформації України від 07.05.2020 №67 «Про затвердження Методики визначення належності бюджетних програм до сфери інформатизації», зареєстрований в Міністерстві юстиції України 22 травня 2020 р. за № 459/34742.   

Вищезазначену інформацію просимо врахувати в роботі. В подальшому при реєстрації таких договорів в обов»язковому порядку до Управління надавати підтверджуючу інформацію (роздруковану копію екрану, фото екрану зі смартфону тощо)                                                            щодо інформування Мінцифри про укладений договір.

 

   Начальник                                                                                                    Олена НІКУЛИШЕВА

 

    Неля ГЛУЩЕНКО