Фото без опису

Днями, голова РДА Іван Зубрицький провів нараду з питань підготовки проведення місцевих виборів 25 жовтня 2020 року на території Снігурівського району за участі представників об’єднаних територіальних громад, правоохоронних органів та рятувальної служби.

Присутні на нараді представники ОТГ доповіли про стан матеріально-технічного забезпечення виборчих дільниць на ввірених територіях. За наявною інформацією, територіальні виборчі комісії забезпечені засобами захисту та дезінфекційними засобами, проте, не в достатній кількості.

Очільник району Іван Зубрицький акцентував увагу присутніх представників ОТГ на необхідності забезпечення виборчих дільниць додатковими засобами індивідуального захисту та антисептиками. Наголосив на необхідності дотримання всіх протиепідемічних заходів на дільницях відповідно до  Порядку здійснення протиепідемічних заходів під час організації та проведення виборів, затвердженого Урядом.

Представники Снігурівського ВП ГУНП доповіли, що поліцією буде обов’язково забезпечено громадський порядок під час виборчого процесу, безпеку виборців і членів виборчих комісій, охорону виборчих бюлетенів та виборчої документації на кожній дільниці. У свою чергу, рятувальними службами будуть вжиті заходи протипожежної безпеки в населених пунктах області та в приміщеннях, які використовуються відповідними виборчими комісіями. СБУ та прокуратура в день голосування будуть переведені у режим готовності.