Фото без опису

За час карантинного періоду, що вимушено був створений у всіх сферах життя, розвиток культури  у Горохівській ОТГ не зупинився, а перейшов у  стадію дистанційного, відповідно до умов, які склалися. 

Таким чином, учасники художньої самодіяльності Виноградівського сільського клубу під керівництвом музичного керівника А. Г. Бійчук взяли участь у багатьох різножанрових фестивалях-конкурсах і мають неабиякі досягнення.

Конкурси, хоч і проводилися дистанційно, але оцінювалися професійними членами журі -  викладачами мистецтва вищих навчальних закладів, заслуженими та народними артистами  України, та членами журі з інших країн.

Першим  конкурсом, у якому взяла участь особисто я, як солістка вокального жанру  та дует «Зорі вечорові», у складі А. Бійчук  і Н. Риженкової, став 1-й  дистанційний Міжнародний фестиваль-конкурс «Україна єднає світ», який проходив у м. Києві. У цьому конкурсі, крім учасників з України,  брали участь представники Болгарії, Румунії, Італії та Литви. І наші результати – перші місця!

Наступним конкурсом, на який були відправлені відео, став Всеукраїнський дистанційний фестиваль-конкурс «Веселкова мрія -2020, що відбувався у м. Сокаль.

 Результати -   А. Бійчук, як солістка і вокальний жіночий дует «Зорі вечорові» стали лауреатами II премії.

Аматори сцени Виноградівського сільського клубу представляли Горохівську ОТГ і на Всеукраїнському дистанційному фестивалі-конкурсі «Яскраві таланти весни», який відбувався в м. Києві. Тож маємо такі здобутки:

Вокальне жіноче тріо «Сузір’я», у складі А. Бійчук, Л. Корнієнко та О. Суплик стали лауреатами конкурсу у номінації «Співоча душа».

Вокальний жіночий дует «Зорі вечорові», у складі А. Бійчук та Н. Риженкової – лауреати у номінації «Найкращий співочий дует».

Солістка А. Бійчук – лауреат конкурсу у номінації «Мелодія серця».

А також учасники художньої самодіяльності двічі брали участь у Міжнародному дистанційному різножанровому конкурсі «Soul», який оцінювався  членами  журі із шести країн, і за участь у якому  маємо найвищі досягнення у жанрі естрадного вокалу, а саме:

І місце – дитячий вокальний ансамбль «Непосиди».

І місце – дитячий вокальний ансамбль «Чомучки».

І місце – жіночий вокальний ансамбль «Оксамит».

ІІІ місце – жіноче вокальне тріо «Сузір’я».

І місце і Гран-прі фестивалю – вокальний дует «Зорі вечорові».

І місце і Гран-прі фестивалю – солістка А. Бійчук.

Гран-прі фестивалю – жіночий вокальний ансамбль «Оксамит».

Керівник колективів Бійчук А. Г. отримала подяки за естетичне виховання підростаючого покоління, активну громадянську позицію, плідну працю та вагомий внесок в розвиток культури суспільства.

1 жовтня 2020 року у Миколаєві відбувся обласний огляд військово-патріотичної пісні «Пісні наших батьків» серед аматорських колективів художньої самодіяльності  Хоча це не конкурс, але я була учасницею цього гарного заходу від Горохівської ОТГ і отримала диплом за збереження та популяризацію військово-патріотичної пісні на Миколаївщині.

У свою чергу, особисто хочу висловити слова щирої вдячності нашим артистам-аматорам, бо лише завдяки нашій спільній праці ми зуміли досягти таких перемог. Вважаю, що участь в таких престижних конкурсах уже є досягненням, а якщо наші результати – призові місця, то це є великою нагородою і перемогою! Тому сьогодні згадую поіменно всіх учасників і окрему подяку висловлюю батькам дітей за їхню допомогу та підтримку у всіх наших починаннях.

Щирі оплески учасникам вокальних ансамблів «Чомучки» і «Непосиди»:

Унгуряну Христині та Ілоні, Данілковим Аліні та Яні, Луковській Маші, Бойчук Надії, Чернега Софійці, Віть Софійці, Панейко Маші, Віхтюк Михайліні, Стаховій Маші, Паньків Кірі,  Лебеденко Ані, Іванченко Анастасії,  Берест Мілані, Агеєнко Валерії, Казакова Анастасія., Федчик Анастасії!

Браво вокальному жіночому ансамблю «Оксамит», у складі Віть Т., Луковської О., Суплик О., Бійчук А., Корнієнко Л.!

Щирі вітання учасницям вокального жіночого дуету «Зорі вечорові» - А. Бійчук, Н. Риженковій!

Всім бажаю здоров’я, миру і добра  та нових звершень!

А. Бійчук, музичний керівник Виноградівського сільського клубу