Фото без опису

28 вересня 2020 р. у Баратівському ЗЗСО відбулося засідання МО вчителів початкових класів на тему: «Модернізація освіти – актуальна проблема сьогодення.». Воно проходило у формі педагогічного кола. Заступник директора НВР провела з вчителями практикум  «Нова українська школа – нові стандарти освіти», в ході якого  було проаналізовано  вимоги Державного стандарту та навчальних програм початкової школи. 

            Педагоги  опрацювали  наказ Міністерства освіти і науки України «Про внесення змін до методичних рекомендацій щодо заповнення класного журналу учнів початкових класів нової української школи.».

           Голова МО Г.В. розповіла  про власний досвід   роботи з учнями 3 класу,  провела з колегами  ділову гру «Іспит на майстерність»       (розв’язування педагогічних ситуацій).

        Вчитель першого класу  Боброва В.М.  поділилася думками про перші кроки  в НУШ. Комарніцька Н.В. поділилася досвідом  організації самоосвіти, зокрема про участь у вебінарах та сертифікованих заходах, де розглядаються важливі питання реформування освіти, розбудовування Нової укранської школи.

         Ярошенко Т.Ю. презентувала новинки методичної літератури. Розумовська А.В. ознайомила з пам’яткою «Навчаємо дистанційно». Каляма В.С. запропонував колегам ряд розвиваючих рухливих ігор.

        Засідання пройшло в дружній атмосфері, адже ШМО вчителів початкових класів дбає про те щоб школа була: школою радості для учня, школою творчості для вчителя, школою спокою для батьків.

Голова ШМО Галина Кісільова