23 вересня у с. Новопетрівка на штучному ігровому майданчику пройшов товариський турнір з міні-футболу серед дівчат 2006 р.н., присв’ячений тижню фізичної культури в Україні.  У цих змагання брало участь три команди, а саме два колективи Новопетрівки і Промінський НВК.

Дівчатка змагалися із повною самовіддачею і показували високу майстерність. Так у результаті ігор місця розподілися наступним чином: ІІІ і ІІ місце посіли господарі змагань, Новопетрівка – 1, Новопетрівка – 2, відповідно, І місце посіли гості турніру, команда дівчат «Промінь». Команди були нагороджені грамотами, кубками , м’ячеми. А кращі гравці команд отримали солодкі подарунки.

Результати ігор:

Новопетрівка -1 – Промінь (0:2);

Новопетрівка -1 – Новопетрівка – 2 (0:2);

Новопетрівка -2 – Промінь (1:2).

Кадира Тетяна була визнана кращим бомбардиром турніру маючи 3 забиті м’яча.

Команду «Промінь» представляли: Цибуля Валентина (капітан), Іванішена Каріна, Гуцул Євгенія, Кошеля Анна (воротар – Садова ЗОШ), Воробйова Валерія, Кадира Тетяна, Гнатуша Каріна, Бойко Наталія.

Команда дівчат «Промінь» дуже дякує за спонсорську допомогу  та за саму участь у цьому турнірі, депутату Горохівського ОТГ, Потравку Володимиру Анатолійовичу, який неодноразово підримує спорт у селі «Промінь» в усіх його проявах. Дай Вам Бог здоровя, щастя та високих врожаїв на Ваших колосистих нивах.