Традиційно Суворський ЗЗСО гостинно зустрічає учнів та колектив закладу і щиро вітає з Днем знань. Світлий шкільний клас і вчителі чекали з нетерпінням на своїх учнів.

Цього року, незважаючи на поширення коронавірусної хвороби COVID-19, всі завітали на перший урок. Діти радо зустрічали один одного, ділились враженнями, фотографувалися біля створеної фотозони.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Під час першого уроку пролунали привітання та теплі слова. Учителі побажали школярам успіхів у навчальному процесі та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження! А також особливу увагу приділено  тим, для кого перший дзвоник дійсно пролунав вперше, а для кого – востаннє. 
 

Щиро вітаємо всіх зі святом – справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Бажаємо терпіння, тепла, любові та енергії!

 


Шановні друзі, всі присутні,
Батьки, сьогоднішні й майбутні,
Дорогі діти, вчителі,
З найкращим святом на землі!
Хочемо усіх вас привітати,
Слова намагаємось підібрати,
Щоб кожен раптом це відчув,
Щоб вересня свого він не забув.
Щоб ворухнулось щось в душі
В усіх, хто чує ці вірші.
Бо хоч уже і час пробіг,
Та кожен з нас забудь не зміг
Як сам колись, мов ці малята,
Спішив на перше шкільне свято.